Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Már sokszor írtam ide, mert...

Már sokszor írtam ide, mert gondom van a tejleadó reflexszel. Találtam rá megoldást, de vajon hosszútávon jó-e, ill. mit eredményez?

Figyelt kérdés
Szóval: Du-ra,estére, amikor már nem kemény a mellem, van, hogy 20 perc szopi után indul el a tej, és ez masszív 20 perc üvöltést jelent... Azon túl, hogy közben megszakadt a szívem, tennem kellett vmit mert pár nap után már szopizni sem akart, csak üvöltött szegény. Találtam rá megoldást: meleg vizes zacskó, 1-2 percen belül elindítja....csakhogy attól félek, hogy megszokja ezt, lusti lesz, nem fog megdolgozni érte és mindig így marad és bíbelődhetek a "mesterséges elindítással". (Mert ez kb 1 hete van, és azelőtt sosem volt ilyen problémánk.) Vki járt már így? Tapasztalatok? (4 hósak vagyunk) Ja igen: ugye du-ra másnak sem kemény a melle? Az,hogy nem indul rögtön a tej, nem azt jelenti, hogy kevés?
2009. febr. 27. 18:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem jeleneti, hogy kevés, csak beállt a kívánt mennyiségre. Nekem is kb. ekkora maradt el a mellfeszülés, de 5,5 hónapos koráig elég volt csak az anyatej. Szerintem nyugodtan használt a zacskót, ha bevált. Amikor úgy éreztem, kevesebb, szopás után mindig fejtem, egy napig gyűjtögettem, majd lefagyasztottam. Ez fokozza a tejtermelődést, és engem megnyugtatott, hogy volt tartalék.
2009. febr. 27. 18:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! :) Azért nagyon boldoggá tesz, hogy "megspórolom" Neki a keserves sírást....
2009. febr. 27. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!