Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A készen kapható, forralni...

A készen kapható, forralni nem szükséges babavizet hűtőből kivéve lehet mikróban melegíteni?

Figyelt kérdés
Vagy forró vízbe helyezve kell felmelegíteni hagyományos módon?
2011. ápr. 4. 11:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan melegítheted mikróban.. Ez nem anyatej, amit tönkretehet a mikrózás. Különben én soha nem melegítettem, csak kicsit hagytam szobahőmérsékleten állni, így nem volt már hideg.
2011. ápr. 4. 11:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy a lefejt anyatejet tilos mikrózni, de a kész forralt vizet?
2011. ápr. 4. 11:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, csak a maradékot hűtőben kell tárolni, az pedig kivéve, jéghideg... szükség esetén pedig sokat kellene várni, hogy szobahőmérsékleten melegedjen.
2011. ápr. 4. 11:35
 4/5 xStefix ***** válasza:

Hát, a mikró egyébként se túl egészséges...

Én inkább a gáztűzhelyes forralást javasolnám neked. 24 óra elteltével egyébként is forralni kell ezeket a vizeket is.

2011. ápr. 4. 20:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Miért tartod hűtőben? Felbontás után 24 óráig szobahőmérsékleten tartható, utána úgyis forralni kell.
2011. ápr. 5. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!