Babám kedden lesz 4 hetes 2 hete kezdett el sírós lenni azt mondták a hasa fáj már mindent kipróbáltunk Espumisan, görcsoldó, tápszer refluxos csecsemőknek csak egy kanállal. Kinek milyen tapasztalata van? Miért nem fáj előbb is a hasa?
Köszönöm a kielégítő válaszod. Tegnap a 2 órás ordítás után álomba sírta magát, 17.45.- 23.00.óráig aludt annyira kiütötte magát. Tehát meg volt bőven a 3 óra:), éjszaka nem adtam neki semmi szert, hajnalban adtam neki a Nutritonból 1 kávéskanállal, éjszaka kibírta a 3 órát, hajnal óta inkább a kettőt. Minden evés előtt adom nappal a Nutritont és a két órát meg próbálom kihúzni. Érdekes mikor evés előtt megyünk pelenkázni akkor felcsillan a szeme és olyan jól tűri. Kíváncsi vagyok hogy alakul a mai napunk, bár ilyenkor már többször üvöltött máskor és tekergett.
Holnap megyünk UH-ba ott azért legalább biztosítanak, hogy nincs semmi baja. Legalábbis remélem.
A cumit és cumisüvegből vizet nem fogadja el csak cici kell neki.
Hát köszi a választ azért biztatóak voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!