Van olyan aki nem ivott szoptatós teát? Szedett mást? Vagy semmit?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 2. 13:49
1/10 anonim válasza:
Én nem ittam sem szoptatós teát , sem mást , csak nagyon sok folyadékot( víz , sima tea)és sokat ettem , rengeteg tejem van szerencsére.
2/10 anonim válasza:
Én anyatejleadó is vagyok,de nem szedek semmit,csak sokat iszom,ahogy az előző írta.
3/10 anonim válasza:
Hasonlóan az elttem szólókhoz, semmit nem szedtem, csak sokat ittam ( vizet leginkább) igény szerint szoptatok lassan 14 hónapja, és 10 hónapos koráig szinte csak az anyatejet volt hajlandó meginni, így is 10 kg-os volt. Ha a baba szopik rendesen, sztem nem kell ilyesmi
4/10 anonim válasza:
Én görögszénamag teát ittam és nagyon jó volt.
5/10 anonim válasza:
Soha, egyik babámnál se szedtem semmit, nem ittam szoptatós teát sem. Normálisan ettem, nem ittam literszám, max. kb. 2,5-3 liternyit (levessel, mindennel együtt). Mégis fél évig kizárólag anyatejesek voltak és mind 2 éves kora körül hagyta el a szopizást. Ja! És még mindgyiknek volt tejtestvére is..
Nem aszoptatós teától lesz gy nőnek teje, hanem attól, hogyaz első hetekben igény szerint szoptat éjjel és nappal.
6/10 anonim válasza:
Semmit se, van tejem bőven, itt áll a konyhaszekrényben a két doboz bontatlan lactoherb tea...
7/10 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2011. ápr. 3. 12:54
8/10 anonim válasza:
Én kipróbáltam a teát kb 2 hetes volt a lányom ,de az én hasam is fályt tőle meg az ővé is :( így nem erőltettük!
16 hónapja szoptatoma lányom
9/10 anonim válasza:
Nem ettem ,nem ittam semmit azert hogy tejem legyen.A szoptatos tea sem gyujti a tejet,erre tudomanyos bizonyitek van.Mivel a szoptatas agyban dol el,megiszod a teat,es azt hiszed attol tejed lesz.Egyszeruen placebo efektus.
10/10 anonim válasza:
Az első 2-3-4 napban homeós bogyót szedtem, de azon kívül csak sokat iszom. Vizet, leveseket. Hála Istennek, bőven van tejem, bár még csak 9 hetesek vagyunk. Ezalatt több, mint 1,5 kg-ot hízott a kislányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!