Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 3 hónapos a babám, szopizik...

3 hónapos a babám, szopizik és még soha nem jártam így mint ma!?

Figyelt kérdés
A délutáni szopi elött egy fél órával észre vettem hogy nagyon fáj az egész mellem az amelyik következett, megetettem nagyon fájt hozzá teszem meg ki is fejtem de a fájdalom nem múlik el! Mi lehet?
2011. márc. 28. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Valószinü mellgyulladásod van. Tegyél rá vizes borogatást, vagy túrós pakolást. Az lehúzza a gyulladást.
2011. márc. 28. 19:32
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem a svéd cseppes borogatás jött be
2011. márc. 28. 19:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Milyen vízzel borogassa?A hideg az lappaszt nem?
2011. márc. 28. 19:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne hideggel, meleggel!!!!

Nekem is volt, lázas is lettem, nagyon fájt, vörös volt.

Meleg vizest borogatást tettem rá, sűrűn tettem cicire babót, csak abból szoptattam, amelyik fáj, a másikat fejtem.

2011. márc. 28. 22:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Próbáld meg bekenni gyógyszertárban recept nélkül kapható kenőccsel, ami nagyon jó szokott lenni emlőgyulladásra.

Ki kell kevertetni, de a nagyobb gyógyszertárakban van kikevert is. Kicsit büdi, de hatásos. Szoptatás előtt mosd le, majd újra kenheted.

A neve: Burow kenőcs, vagy latinul Unguentum alumininum acetici tartarici.

És tényleg szoptass sűrűn abból a ciciből, nehogy nagyobb baj legyen!

2011. márc. 29. 07:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Nem lettem lázas és nem érzem melegnek sem!
2011. márc. 29. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!