Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi lesz, ha ez tényleg forgalo...

XStefix kérdése:

Mi lesz, ha ez tényleg forgalomba kerül egyszer?

Figyelt kérdés

[link] (angol nyelvű)

Genetikailag módosított tehenek, amelyek az emberihez hasonló összetételű tejet képesek termelni. A pontos részleteket a tudósok eddig nem hozták nyilvánosságra. A tervek szerint talán már 10 év múlva piacon lehetnek a módosított tehén?/anya?-tejből készült termékek.

Származási ország: Kína

Megjegyzés: Kínában folyamatosan csökken a szoptatás aránya. A felnőtt lakosság körében majd 90%-os a laktóz intolerancia gyakorisága.

....

2011. márc. 28. 11:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Jesszus...

Én biztosan nem adnék génkezelt tejet a gyereknek. Legalábbis olyat, amit ennyire nyilvánvalóan kell manipulálni. Mit ki nem találnak?

2011. márc. 28. 11:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Hogy mi lesz? Gondolom két táborra szakadnak az anyukák. Egy részük megváltásként kezeli, a másik iszonyodik tőle.
2011. márc. 28. 11:35
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem már semmibe nem lehet tudni hogy mi van, én ezen nem lepődők meg.!
2011. márc. 28. 11:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Lhet, hogy optimista vagyok, de nem hiszen, hogy túl népszerű lesz.

A környezetemben lévő anyukák maga a szoptatás élménye miatt szoptatnak, az összebújás, a "testemből táplálás" érzésére nagyon fontos nekik. Szóval nem csak az anyatej biológiai összetétele miatt szoptatnak.

Szerintem max. azok veszik majd, akiknek alapból eszük ágában sincs szoptatni. (Azért ők nagyon kevesen vannak, hála Istennek!)

2011. márc. 28. 11:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért akarnak "új tehenet gyártani", hogy tápszert fejhessenek belőle? Nem normálisok!
2011. márc. 29. 21:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem, nem tápszer lesz. Amolyan tehénből jövő anyatej(féleség). :-S
2011. ápr. 3. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!