Hogyan szoptattok? Hány perc/cici? Egy szopizásnál csak az egyik cicit adjátok oda? Következő etetésnél pedig a másikat? Utána esetleg fejés? Közben böfiztetés, vagy csak a végén?
Szia! Nem vagy béna!!! Az én babám 8,5 hónapos, még mai napig igény szerint szopizik, persze már kap szilárdat. Az, hogy ki meddig szopik, babafüggő. Nekem szeret komfortcicizni a babám, de van akié nem. Vannak időszakok, amikor hosszabb időre kell a cici, pl. most, hogy beteg többet cicizne, mint újszülöttként. Én nem bánom, legalább van valami a gyomrában, mert mást nem akar elfogadni! És a cici nem csak élelem, hanem fájdalomcsillapító, megnyugtató, és maga az Anya. Általában 10-20 perc alatt végeznek az evéssel, a többi komfortszopi. De minél több inger éri a mellett, annál több termelődik. Én annyiból ajánlanám a fejést, hogy esetleg legyen egy kis tartalék, ha pl. növekedési ugrása van, vagy pótlás kell, hogy ne rögtön a tápihoz kelljen nyúlni!
Boldog babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!