Babám 3 hónapos anyatejes.60 g-ot eszik egy szopizásnál, az nem kevés?
Az attól függ hányszor szopizik egy nap.Ha tízszer akkor az már 600 gr.
Ha kevésnek érze szoptass gyakrabban.
Bos a ...betűket nem írja a gépem.
Most nehogy azt gondoljátok, hogy én tankönyv szerűen etettem a babámat. Én azt írtam le, amit a védőnőnk és a dokink mondott, és akkor még csak anyatejes volt a baba. Én is hagytam, hogy annyit egyen, amennyi jólesik neki, bár én mértem, és láttam, hogy hetek óta ugyan annyikat eszik, hiába tettem gyakran cicire, nem evett többet. Aztán elkezdte a sírást evés után 10-15 perccel, de ha letettem aludni képes volt 4-5 órákat aludni. Aztán nem gyarapodott a súlya, és akkor már rájöttünk, hogy lehet,hogy nem lakik jól. És jött a pótlás. Nem tudtam több tejet adni neki, próbáltam fejéssel, teákkal, sörrel, homeopatiával, napi 5-6szori egészséges étkezéssel, 3-4 liter folyadék megivásával.
Ezt úgy tudnám leírni, hogy mondjuk éhes vagyok nagyon, bekapok valamit, nem lakok jól, de ettem valamennyit. És elvagyok vele egy darabig. De ez huzamosabb ideig nem mehet.
Nem elriasztásnak írtam! Sok sikert és kívánom, hogy legyen sok tejcsid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!