Ez normális? Kislányom 5 kg, napi ötször eszik (igény szerint etetem), tehát elvileg egy szopira kb 150 ml kellene ennie, ehelyett kb 130-140 a maximum.
Szerintem konzultálj az orvosoddal, mert biztosat ő tud mondani. nekem még nincs gyerekem így csak annyit tudok mondani, hogy velem is ez volt a probléma amikor kicsi voltam. Semmi pénzért nem voltam hajlandó szopni. Anyukám nagyon sokat is bosszankodott e miatt. Az orvos azt mondta, hogy nincs semmi baj, egyszerűen csak lusta voltam szopni :)
Detti 22/L
Én is megijedtem mikor elkezdte ezt csinálni a lányom.Szóltam a védőnőnek,és mondta,hogy hagyjam,amig ő kéri,mert többet bírnak egy szopival,és ha erőltettem nekem is ezt csinálta,nem tudtam etetni,de ha megvártam mig elkezdte keresni a cicit,akkor meg jól teli ette magát.Egy órával többet bírt ki egy szopival,és ha a megszokott időben akartam etetni még nem volt éhes,de én belenyomtam egy keveset,azzal megint bírta egy darabig(vagyis én)megint megtömtem szegényt mikor nem kért.Hagyni kell.Ő tudja a legjobban mikor mennyi tejcire van szüksége.Nagyon okosak.BÍZZ BENNE AZ A LEG FONTOSABB!!!
Minden jót.
Egy 5 hós manó anyuja
Szia!
Az én 5 hós kisfiam sem ette meg soha az "előírt" mennyiséget. Volt, amikor drasztikusan keveset evett, mégis 40 dekát hízott azon a héten. A dokinéni szerint Őneki ennyi elég. Nagyon szépen hízik és nígyot is nőtt. 7650 gramm és 72 centi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!