Összefügg a mellméret a szoptatás és a fejés?
Figyelt kérdés
Nem túl nagy a cicim és fejni sem tudok. Létezik, hogy vlk kis ciciből sokáig szoptat és fejni is tud egy keveset? Vagy a nagycicis sem biztos, hogy tud? Csak kíváncsiság....2009. febr. 23. 12:02
1/5 anonim válasza:
Szia! A mellméretnek az égvilágon semmi köze a szopihoz és a fejéshez (szerencsére)
Nekem is kicsi volt, mióta szültem majd' 4 számot nőtt:D
2/5 anonim válasza:
Semmi köze hozzá.A kis szúnyogcsípésemmel 1 évig szoptattam. (mondjuk nőtt is a tejtől 2 számot) Aztán visszacsökkent a mérete, de az most nem volt kérdés. 3 hónapig fejtem is, minden gond nélkül. A nagymellű unokatesóm meg 1 hónap után pótol tápival, mert nincs elég teje. (mondjuk ez ügyben lehetne tenni is, de ez sem kérdés és nem az én dolgom)
Szóval, semmi köze hozzá.
3/5 anonim válasza:
Az ég világon semmi köze nincs a méretnek ahhoz, hogy mennyi teje van az embernek és tud-e fejni. Nekem nagy mellem van, rengeteg tejem és fejni is tudok. A barátnőm pont ugyanaz az alkat, mint én és sajnos egy csepp teje sem volt :(
4/5 anonim válasza:
Első vagyok: Az eredeti kicsi mellből annyi tejem van, hogy a nagyevő babám mellett még adok is le tejet.
5/5 anonim válasza:
75 B-s melltartót hordtam terhesség előtt, most 80-asat. A 4. babámat szoptatom most már 6. hónapja úgy, hogy eddig még tejen kívül nem kapott semmit. A Nagyok is több mint másfél évig szopiztak:) A 3. baba mellett még el is adtam a lefejt tejből. A picinél eleinte még fejtem minden szopi után, de kb 3 hónap után abbahagytam, mert megtelt a hűtő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!