Gyengébb cici, ördögi kör?
Figyelt kérdés
A kezdetektől kevésbé szereti a 4 hónapos kislányom a bal mellemet, azt hiszem azért, mert nehezebben jön belőle a tej. Most már rendesen leizzad, ha azt szívja, és sokszor addig feszeng, meg sírdogál (nem üvölt), míg át nem teszem a jobb cicimre, ahol egyből vigyorog. Mit tudnék tenni, hogy a balban is könnyebben jöjjön a tejcsi? Félek, el ne apadjon. Ennek szerencsére eddig nincs jele, olyankor is csurog a tej a száján, csak mondom, sokszor nem akar melózni vele.2011. márc. 19. 19:49
1/3 anonim válasza:
Én mindhárom gyerekemet szinte csak jobb mellből szoptattam.
Hiába fejtem kezdetektől ugyanúgy a balt, próbáltam mindkettőből etetni, nem ment.
2/3 anonim válasza:
Nekem a balt csak komfortszopira használta, alkalmanként ha 30ml-t ki tudott szívni, az nagy szó volt:)
A jobb mellem átállt arra, hogy egyedül kell az igényeket kielégíteni, és 14 hónapos koráig sikerült szoptatni, onnantól nem kérte.
3/3 anonim válasza:
Nekem is a jobb cicimben több tej volt jóval. Majdnem kétszer annyi ideig szopott belőle, mint a balból.
Ennek ellenére mindig volt elég tejecske :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!