Szoptatok mégis megjött a menstruációm? Baj lenne? Babámat gy szoptathatom?
Figyelt kérdés
2 hónapos a bébim és két napa megjött és én úgy tudom,hogy nem szabadna megjönnie míg szoptatok!
Bocsi,első babás vagyok és teljesen kétségbeestem!
köszi a válaszokat!
2009. febr. 22. 14:22
1/8 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy nem szabad, hogy megjöjjön. Csak vannak szerencsések akiknek nem jön meg a szoptatás befejezéséig.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi!De így elfogadja a manó a tejet?Azt olvastam,hogy megváltozik a tej összetétele ha menstruál.
2009. febr. 22. 14:37
3/8 anonim válasza:
Nyugodtan szoptathatsz, bár van, akinek a babája ilyenkor nem szívesen szopik, de ez elmúlik. Nekem 8 hós a babám, eddig kétszer jött meg (4 és 7 hónapos volt) és azóta is szoptatok.
4/8 anonim válasza:
Szia,nekem most készülődik 2x megjönni.1x valamikor 2,5hónappal a szülés után jött meg.Én azt vettem észre,hogy ilyenkor többször kérezkedik a babám mellre,talán nem olyan laktató a tejem.De attól függetlenül ugyanúgy szoptatom tovább.Úgy hallottam amint nem rendszeresem szoptat valaki,tehát pl.éjjel már nem,akkor nagyobb a valószínűsége,hogy megjön.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi!Akkor megnyugodtam:)
2009. febr. 22. 14:49
6/8 anonim válasza:
Szió!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, aggodalomra semmi ok. Nekem is megjött 8 hónap után, azóta ugyanúgy szopik, semmi változás.
Nyugi!!! És boldog szoptatást!!!
7/8 anonim válasza:
szia
nekem is megjott 2 honap utan es a baba nagyon nyugos volt elotte, kevesebbet szopott es mintha(vagy emiatt) csokkent is a tej mennyisege, de ujra fejni kezdtem es 3 nap utan minden helyreallt. fo, hogy ne stresszelj, atveszeled ezt a par napot!
8/8 anonim válasza:
Nekem 7 héttel a szülés után jött meg, azóta rendszeres, most 5 hós mult a lányom. Azokon a napokon mintha kevesebb lenne, olyankor sűrűbben szoptatom, de más változás nincs. Te is próbáld olyankor többször szoptatni, és nem lesz semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!