Kinek mennyi többlet teje van? Nekem 12 hetes babám napi 5x-i átlagban 120 ml-s étkezése mellett még 15 liter tejem van lefagyasztva.
A barátnőm szerint ez óriási teljesítmény. A héten kapott ebből a kislánya (egyidős babák) tőlem 6 literrel.
hk
De sok itt a nem normális gondolkodású! Ha lusta vagy fejni és inkább tápot adsz a babádnak hát gratulálok!
És nem tudom más miért érzi a kérdést hencegésnek? Én nem így gondolom. Csak közölte, hogy neki mennyi van. És nem azért fejek, hogy a kutyának adjam, hanem hogy legyen ha egyszer mégis szükség lenne rá.
6 hónapos kisfiú anyukája
Kedves kutyabarát! A lustaság és a fájdalom közt van különbség. Ugyanis annyira bedagad a mellbimbóm, hogy utána meg szoptatni nem tudok. Tápszeren is fel lehet nőni, szerencsére nekünk még nem kellett, de ha kellene odaadnám a babámnak. Az az időt pedig, amit te a kutyának való tejtartalékolással töltesz én inkább a babámmal próbálom.
Ettől függetlenül mindenkinek a saját magánügye, hogy fej-e vagy sem. Nekem nem megy, de ha menne sem tenném, mert nem látom értelmét a "neked hány liter tejed van a fagyóban" című versenynek.
Ez kihagyhatatlan!
Azt hiszem, akkor te aztán egy óriási teljesítményű tejcsárda vagy. Mi lenne ha inkább a barátnőd rajongását hallgatnád, ahelyett, hogy itt vagy ezen az oldalon? Ő biztos megértőbb, mint mi itt!!!!Légy rá büszke, azonban ha egy kérdést így teszel fel, ne várj rá normális válaszokat! A hozzáírt kommentjeidet meg inkább tartsd meg magadnak.
UI: Itt az Anyukák nem hencegni szoktak, hanem ha valami problémájuk van, akkor a többiektől próbálnak meg segítséget kérni. Itt nem vállveregetéseket osztunk egymásnak, hogy te milyen ügyes vagy, mert ennyi tejed van. Ez nem verseny! Itt kérdések és a kérdésekre válaszok vannak! Nem hivalkodások!!!
A válasz a kérdésedre: Nekem 2 liter többlet tejem van a mélyhűtőben lefagyasztva. A fiam 4 hónapos!
Remélem, most, hogy választ kaptál a kérdésedre, már okosabb is lettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!