Mitől fáj az egyik mellem a szoptatás abbahagyása után?
Gondolom, azért te fejtél ugye? Mert attól még, hogy a baba otthagyja, neked nem apad el egyből a tejed, azért időnként kell fejni. Ha nagyon fáj a melled, akkor próbáld meg kifejni a tejet, aztán borogatás, homeopátiás szerek.. stb. Lehet kapni a patikában apasztásra is homeopátiás bogyót, meg mellgyulladásra is. Biztos ami biztos vegyél, ott segíteni fognak, hogy melyiket válaszd és miből mennyit szedj be. Ha mellgyulladásod, vagy alakuló mellgyulladásod lenne, akkor az annyira fájdalmas, hogy pl. nekem még az is rettenet volt, hogy a pólóm hozzáért. Itt is az egyetlen megoldás, hogy fejed, ha bevörösödik, langyon, hűvös vízzel borogatod. A mellgyulladás nagyon magas lázzal is jár (39-40)úgyhogy próbáld megelőzni ezt. Nekem mellgyulladásra a bella donna 15 vált be. Nekem azt mondták, hogy max 3 napig szedjem, napi 2X 3 bogyót.
Ja, és hívd fel a védőnőtöket, hátha ő tud valami jobb megoldást mondani Neked.
Remélem gyorsan elmúlik a fájdalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!