Hogyan tudnám elfogadtatni vele a tápszert?
6,5 hós a kisfiam, eddig csak szopizott és a hozzátáplálást is elkezdtük már.
Pár napja begyulladt mindkét mellem, és az egész szoptatás alatt ez rengetegszer előfordult már. Most ahogy kijön belőle a csomó jön is vissza. Kaptam antibiotikumot az orvostól és borogatom, védőnő feji, masszírozza. Eddig mindig kiszedte a gyerek, most nem sikerül :( Szóval úgy döntöttem elapasztom a tejem, mert ez így kínszenvedés, már teljes idegroncs vagyok.
A probléma, hogy a fiam nem szereti a cumisüveget, pláne a tápszert nem. Valamit pedig kell hogy egyen, mert a tejes is kevesebb lett apasztás nélkül is :(
A gyümiket, főzelékeket megeszi,ha olyan a kedve. De sokszor kell neki a cici, még nem fogta fel, hogy nem csak az menti meg az éhhaláltól.
Tudnátok tippeket, tapasztalatokat mondani, hogyan lehetne átszoktatni?
köszönöm
Lefejt tejet van? Ha esetleg összekevered a tápival és fokozatosan hagyod el majd belőle a tejet?
Nem voltam ilyen helyzetben, csak egy ötlet.
erre gondoltam én is, kipróbálom! köszi
ha van még ötletetek szívesen fogadom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!