Segítség! Nem eszik a 6 hónapos babám! Miért?
Figyelt kérdés
A kicsi sajnos napi 300-350 grammokat eszik. Két hónap alatt 350 grammot hízott. Nem kéri az anyatejet, sem a pépet, sem a gyümölcsöt, főzeléket, semmit sem eszik. Egy étkezés alatt anyatejből 10-20 ml, főzelék vagy pépből 40-50 et! Mit tegyek? Másnak is vannak ilyen problémái?2011. márc. 7. 22:16
1/3 anonim 

válasza:

Szia!
Hasonló helyzet nálunk is volt és mindenféle praktikát vetettünk be:
meglangyosítottuk a gyümölcsöt, cukrot is adtunk hozzá (persze keveset és fokozatosan elhagytuk), műanyag kanál vagy fémkanál sem volt mindegy, persze az sem, hogy mennyire volt öblös az. Kevertük az ételeit egymással, elcsíptük azt az időszakot, amikor a legfogékonyabb az ételre és akkor etettük meg. Két hónapig tartott, mire egy étkezést kiváltottam. KÉT HÓNAP, pedig a második babámról van szó. Próbálj túljárni az eszén és a gondold azt, a szokások ilyen korban még bőven változtathatók!
2/3 anonim válasza:
Nem lehet,hogy jön a foga?Amikor hozzátáplálod,lassul a hízás,bár amit eszik tényleg nem sok.Nincs seb a szájában lepedék a nyelvén?Tejpép helyett sinlac?
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azóta sajnos rosszabbodott a helyzet, ma már csak 240 et evett. Voltunk orvosnál, aki irt fel neki tápszert, azonnal abba kellet hagyni a hozzátáplálást. Csak anyatejet eszik, de azt is úgy, hogy belesriccelgetem a szájába, nem fogadja el a cumisüveget. Nagyon rosszul vagyok, teljesen legyengültem!
2011. márc. 8. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!