Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Létezik, hogy ilyen hamar...

Létezik, hogy ilyen hamar megjött?

Figyelt kérdés
Tegnap volt 5 hetes a kicsim, s este lent, borotválkozás után kicsit véres lett a tisztasági, s wc-és után a wc papír, de hamar elmult. Majd ma reggel semmi, s délelőttől ismét vérzik egy kicsit, de a tisztasági nem lett olyan, csak a wc papír, de kicsit nagyobb mennyiségben, mint este, de nem olyan vészes. S halvány rózsaszínes. S szoptatok, mert hallottam, hogy a szoptatós anyukáknak később jön meg vagy egyáltalán nem jön meg szoptatás alatt. Szerintetek megsérthettem borotvával, bár többnyire szélen borotváltam vagy megjöhetett? A varrat környékén jön a vér s csak wc-és után a wc papír lesz olyan.
2011. márc. 7. 12:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez még nem menstruáció,hiszen az határozottabb mennyiségű.Ez tisztulás lehet,valamint meg is sérthetted magad a borotvával,bár akkor nem tapasztalnád több napig.
2011. márc. 7. 13:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen hamar jött meg mindkét szülés után.

4-5 hétig vérzek, utána 1 hét múlva megjön. Rám úgy látszik nem hatott az, hogy szoptattam (igény szerint).

2011. márc. 7. 13:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen hamar megjött, és azóta is rendszeresen, szopi mellett.

Mondjuk neked lehet ez még a tisztulás miatt is, nem feltétlen mensi, de amúgy simán megjöhet. A szoptatás nem gátja ennek...

2011. márc. 7. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!