Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babaaprojectbe kezdtűnk a...

Babaaprojectbe kezdtűnk a párommal, nov.14. -én csináltam tesztet ami halvány pozitiv lett. Nagyon örűltem neki de sajna túl hamar mert 2 napra halványbarna folyásom volt másnap pedig megjött. Terhes voltam? A teszt neve medi-lab volt.

Figyelt kérdés
2008. nov. 20. 17:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ugyanígy jártam egy évvel ezelőtt. Pozitív lett a Medilab, viszont megjött. Hát nem egy megbízható teszt, már sok mindenkitől hallottam, hogy téves pozitívat tesztelt vele.
2008. nov. 20. 17:57
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
Szia. Sajnálom hogy megjött. 2 lehetőség van, vagy volt baba csak nem maradt meg vagy átvágott a teszt. Egyszer menzi előtti este teszteltem vele, pozitív lett (picit halványabb csak) és tényleg baba volt, nem jött meg. De elvetéltem 1 hétre rá. Aztán pár hónapja ismét halványan (de halványabban mint előzőleg) pozitív lett, és csak késett a menzim. Voltam uh-n is a teszt után és baba vagy babára utaló dolog semmi. Még a nyálkahártya is elég vékony volt. Szóval nekem egyszer bevált egyszer nem ez a teszt. Ajánlom hogy legközelebb tesztelj mással! (Ja és nekem a Clearblue is folyton halványan pozitív pedig nincs baba-sajna)
2008. nov. 20. 18:01
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem 1 hétmulva tesztelj . én pont mosthalottam ilyet és baba lett belőle
2008. nov. 20. 18:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem, átvert a teszt!

Nemrég volt ehhez hasonló kérdés, ott a 7. válaszoló vagyok, te is olvasd el a rémhíreket erről a tesztről! :

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2008. nov. 20. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!