Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Fogfehérítés? Sürgős!

Csill79 kérdése:

Fogfehérítés? Sürgős!

Figyelt kérdés
Elmentem a fogorvoshoz és vettem itthoni fogfehérítőt.Direkt megkérdeztem 2 szer is,hogy szabad-e használni szoptatás alatt,azt mondta,hogy igen,semmi köze hozzá és nem káros.Most a neten utána néztem és azt írják ne használjuk terhesen vagy szoptatás alatt.Használtam addigra 1 szer és szoptattam.Amúgy keveset szopizik,tápszeres pótlást kap.Most ki vagyok,remélem nem ártottam neki.Mit csináljak?Reggel szoptassak vagy ne?
2011. márc. 5. 23:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy beleszólok, de a hidrogén peroxid nagyon tönkreteszi a fogakat! Nézzetek utána...

[link]

"Megtörtént például, hogy egy páciens hidrogén-peroxidot vásárolt, fogait éjszakára bekente, és reggelre gyönyörű fehér fogakkal ébredt ugyan, csak éppen a fogínyét marta szét az anyag."

"Ez egy önmagában is igen erős oxidálószer, ezért a bőrhöz érve komoly égési sérülést is okozhat, így gyógyászati segédeszközként csak nagy mértékben higítva használható."

2012. ápr. 5. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!