Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Fogfehérítés? Sürgős!

Csill79 kérdése:

Fogfehérítés? Sürgős!

Figyelt kérdés
Elmentem a fogorvoshoz és vettem itthoni fogfehérítőt.Direkt megkérdeztem 2 szer is,hogy szabad-e használni szoptatás alatt,azt mondta,hogy igen,semmi köze hozzá és nem káros.Most a neten utána néztem és azt írják ne használjuk terhesen vagy szoptatás alatt.Használtam addigra 1 szer és szoptattam.Amúgy keveset szopizik,tápszeres pótlást kap.Most ki vagyok,remélem nem ártottam neki.Mit csináljak?Reggel szoptassak vagy ne?
2011. márc. 5. 23:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
hát én inkább szoptatást választanám, mint a fogfehérítést....
2011. márc. 5. 23:41
 2/11 A kérdező kommentje:
Már használtam ez a baj!!Ha elolvastad akkor láthatnád,hogy a doki mondta,hogy szabad használni és most azt nem tudom,hogy merjek-e reggel szoptatni?
2011. márc. 5. 23:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Mindenra aztírják, hogy ne használd szoptatás alatt, így egyszerűbb.
2011. márc. 6. 09:50
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát ezek aztán nagyon hasznos válaszok voltak!!! Én sajnos nem tudom, h lehet -e vagy sem. Mivel nem vagyok szakember. de a helyedben, mivel már használtad, felhívnék néhány fogorvost és gyerekorvost is. Meghallgatnám több szakember véleményét (ezt telefonon is megkérdezni 2 perc), és azután döntenék. Ha van rá lehetőséged, ink őket kérdezd, ne a sok okoskodó tojást.
2011. márc. 7. 09:29
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó:)
2011. márc. 8. 15:45
 6/11 anonim ***** válasza:
nm, remélem, azóta már szopizik a babád :))
2011. márc. 9. 08:54
 7/11 A kérdező kommentje:
Megvárom vele a szopi végét,mert nem tudnak semmi biztosat,úgyhogy inkább nem kockáztatok.Köszi a válaszokat
2011. márc. 10. 11:51
 8/11 anonim ***** válasza:

Draga volt? Vissza lehet vinni?

Mert ha igen, akkor a penzed inkabb hidrogen peroxidra koltsd (gyogyszertarban 3%osat kerjel) hetente 2x 3x reggel vagy este vegyel egy kortyot a szadba es oblogess kb. 20-30 masodpercig. Garantalt a feheredes es a babara sincs semmilyen artalommal! (felteve hogy nem nyeled le:)

En is ezt hasznaltam es a baratnoim azt hittek valami meregdraga halivudi izet hasznaltam. A fogorvos is meglepodott amikor elmentem tomest csereltetni mert ugy kifeheredtek a fogaim, hogy az elol levo regi tomes nagyon feltuno lett.

2011. ápr. 5. 21:38
 9/11 A kérdező kommentje:
És az nem káros?Mármint rám,mert már nem szoptatok!Én még nem hallottam erről.Köszi.
2011. ápr. 19. 13:47
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha nem nyeled le, akkor nem karos. Lenyelni sem halalos, de inkabb ne.

En mar nagyon regota csinalom es minden ismerosom, rokon akinek eddig ajanlottam es csinalja nagyon bevalt.

Szuleim a mufogsorukat aztatjak benne higieniai celbol. Mondjuk mufogsort nem feherit, de nekik mar nem is kell :)

2011. ápr. 21. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!