A cumizavarból ki lehet valahogy mászni?
Tápszer és nyugi.Nem biztos,hogy cumizavaros lesz.A lányom 4 hónapos,már a kórházban is kapott tápszert és azóta is cicit és tápszert is kap.Simán cicizik,kisebb bukkanókkal.
Volt,hogy 2 napig nem akarta elfogadni,de aztán csak sikerült rávennem:)
nekem 12 hetes a kisfiam, és két hete kezdődött hogy kevesebb a tejem, nem is tudom sűrűbben cicire tenni, mert üvölt hogy nincs benne, nálunk nem lett cumizavar, reggel, meg de-t szopizik, minden szopi után fejek , ha csak 10-20 ml azt is. 13 h körül szopi, de már kevés neki és a fejt tejet is odaadom pótlásként, aztán a következő evést én kiváltottam Táppal, de azt apa adja nálunk is, viszont én ilyenkor fejek hogy a cicit érje inger, és ezt a tejet megint elteszem mert lehet hogy már esti ciczésnál kell pótolni, ha nem akkor másnap az "ebédnél" jól jön. Én is kivoltam a tudattól is, de mindenki nyugtatott , hogy a tápszer is jó, ha nincs más megoldás akkor inkább egyen, mint üvöltsön egész nap az éhségtől. Én sem tudtam pohárból adni, mindíg a nyakába borult, a kiskanál meg 120-140 ml nél szóba sem jöhet, mert több volt a levegő mint a kaja.
Kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!