Hasonló probléma? 4 hetes a kisfiam, és az a problémánk hogy nagyon jön a tej a mellemből, kb. egyszerre 7 járat is priccol, vagy még több, mint egy "locsolórózsa" szegény gyerek meg nem tudja olyan gyorsan nyelni, és keserves sírás a vége.
Már próbáltam előtte fejni egy kicsit, de ugyan úgy járok. Fekve is próbáltam, hátha segít egy kicsit a gravitáció de semmi.Ülve rettenet tiszta tej lesz az egész gyerek. Igy a Kincsem kénytelen mohón nyelni, végül fáj a hasa, szinte hallom ahogy nyeli a rengeteg levegőt, az pedig gondolom feszít neki. Pedig nagyon ügyesen szopik az elejétől fogva, az étvágya túlontúl jó. Van hogy 110-130 grammot is szopik. Tudnátok tanácsot adni?? Én nagyon szeretnék szoptatni,de így már előre frászt kapok mert tudom hogy ordítás lesz belőle.
köszi a válaszokat
Amit második válaszoló anyuka írt, azt én is bátran merem ajánlani. Nálam főként akkor volt gond, mikor kb fél perces szopi után beindult a tejleadó reflex és akkor mindkét ciciből sugárban spriccelt a tej. Mielőtt elindult a reflex, előtte már pár másodperccel éreztem, hogy na most...Akkor óvatosan kivettem a cicit a szájából és egy textilpelenkát nyomtam mindkét mellemre. Pár mp után, mikor már csillapodott a "szökőkút" visszaadtam Neki. Egy ideig még úgy fogtam, ahogy a második válaszban olvasható, utána már szépen ment a szopi.
Egy nagycsaládos anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!