Meg lehet-e előzni (ha igen, mivel? ) a mellbimbók kisebesedését?
Igen ! Helyesen kell mellre tenni a babát ! Ha szerencséd van nagyra nyitja a száját és tudsz segíteni hogy be tudja jól kapni , ha nincs ekkora szerencséd akkor bekapja ahogy tudja te meg segítesz neki hogy minél nagyobb része legyen a szájába , ennyi :)
Sok sikert !
mindenki másra esküszik de a legtöbbet használt dolgok: Garmastan, Bepanthen, aole vera, Anyatej + levegő ráhgyás-száradás, Sudocrem, Neogranormon, Aventnek és a Medelának is vannak krémjei.
igy hirtelen most ezek jutottak eszembe.
Először is így hozzászoktatod őket valamihez, amit szoptatás alatt nem bírsz használni.Ez nem jó.Jóhogy érzékeny a bimbód, hisz babát vársz.Ez teljesen természetes.Nem akarlak megsérteni a válaszommal, de nem kell rögtön kenegetni őket.
Flottír törölközővel érdemes "edzeni" őket. Nekem bevált.
Ha majd szoptatsz, a saját tejciddel kell bekenned őket, és hagyni rászáradni. Ez természetes, mindig kéznél van és a tied, a te szervezeted termeli!
Szia!
Nekem is az vált be, hogy szopi után nem töröltem le a mellbimbómról a baba nyálát, kifejtem pár csepp tejet és azzal bekentem, hagytam rászáradni.
A kórházban az egyik csecsemős azt mondta, hogy nyugodtan kenjem babapopsi krémmel, nem kell lemosni, a másik meg azt mondta, hogy még azt is le kell mosni a következő szopi előtt, amire rá van írva, hogy nem kell lemosni. Na, légy okos.
Az abszolút természetes, hogy most már érzékeny a bimbód, helyes melltartó választással ezt lehet mérsékelni.
Köszönöm a válaszokat,szerintem nem szégyen tanulni(akár Tőletek-ismeretlenül!),hiszen senki sem így születik:Tudással!
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!