Más is hízott szoptatás alatt?
Oké, eszem rendesen, mert éhes vagyok, és nem akarom, hogy ne legyen tejem.Mert ha alig eszem, akkor nincs tejem...Ja és szinte jobban kívánós vagyok mint terhesség alatt.
Most 4 hónapos a kisfiam, nem azt mondom, hogy el vagyok hízva, de azért van hasam...Mondjuk anyum is hízott a szoptatások alatt, nem tudom ez mennyire genetikai.
Csak sokaktól hallottam, hogy tök jó, fogynak szopi alatt, én nem nem, sőt...:/
Ja és tornázni sem tornázok még intenzíven, azt várom hogy jobb idő legyen, és akkor egész nap kint fogok vele sétálni...

ma 00:01 köszi, hogy írtál, annyira jó volt olvasni:))Én is oda vagyok a kakaós csigáért:D És jó tudni, hogy mások is vannak így!Én is úgy vagyok vele amúgy, hogy most a babám a legfontosabb, és majd lemegy rólam, amúgy nem voltam egy "elhízós" alkat.
Kedves utolsó, nem a "leszólásodra" voltam kíváncsi, hanem arra, hogy másnál is úgy működik-e, hogy ha nem eszik, és mozog, akkor kevesebb a teje.Gondolod nem próbálkoztam, mozgással, kevesebb kajálással?Az lett az eredménye, hogy kevesebb lett a tejem, így abbahagytam.
Ne magadból indulj ki, hanem próbáld belegondolni magad a helyembe/helyünkbe és gondozz mit tennél....

Rajtam is van 10 kiló plusz, minimum.
Én semmi egészségtelent nem eszem, hónapok óta semmi édesség, semmi lisztes, vacsira natúr joghurt, stb.
Heti 3x tornázom és semmit sem fogyok!
Na jó, de havi fél vagy egy kilót.
Ha nem fogom vissza magam, akkor meg hízok folyamatosan.(mert persze naphosszat tudnám enni a süteményeket én is)
A tejem nem lett kevesebb, meg megállítottam a hízást, három hónapos kora óta nem ettem se csokit, se semmit, csak karácsonykor a három napban.
Most 9 hónapos.
Típus kérdése, a szoptatás alatt rohamosan fogyó anyukák se kizárólag attól fogynak, hogy olyan átgondoltan esznek.

szia,
képzeld azóta szültem még egy kisfiút és vele már jobb a helyzet:)Mondjuk rengeteget sétálunk a nagy miatt,de nem hinném,hogy e miatt van rajtam kevesebb.Amúgy hasam ugyan úgy van egy pici,de ez nálunk tényleg genetika, a húgom is ezzel küzd(megereszkedett has)pedig ő tényleg nagyon vékony!
A lényeg,hogy tudlak azért biztatni,mert mikor első fiam 1 éves lett,akkor elkezdett valahogy helyre billenni a testem,és néhány hónap alatt visszaálltam a kiinduló állapotra,tök jól néztem ki megint,és nem is tettem érte nagyobb erőfeszítéseket,sőt szoptattam még.De nem sokáig élvezhettem,mert terhes lettem megint:D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!