Más is hízott szoptatás alatt?
Oké, eszem rendesen, mert éhes vagyok, és nem akarom, hogy ne legyen tejem.Mert ha alig eszem, akkor nincs tejem...Ja és szinte jobban kívánós vagyok mint terhesség alatt.
Most 4 hónapos a kisfiam, nem azt mondom, hogy el vagyok hízva, de azért van hasam...Mondjuk anyum is hízott a szoptatások alatt, nem tudom ez mennyire genetikai.
Csak sokaktól hallottam, hogy tök jó, fogynak szopi alatt, én nem nem, sőt...:/
Ja és tornázni sem tornázok még intenzíven, azt várom hogy jobb idő legyen, és akkor egész nap kint fogok vele sétálni...

A barátnőm 40 éves,és 3 fia van.A terhességei alatt abszolút nem volt elhízva,ám mikor szoptatni kezdett,meghízott.Mikor abbahagyta,lefogyott eredeti súlyára.
Most nádszál karcsú,és annyira jól néz ki (kb5-6 évet simán letagadhatna),hogy mindenki meglepődik,mikor elmondja,hogy neki gyerekei vannak,ráadásul 3...
Szóval ne aggódj,itt egy pozitív példa.
:)

Szia!
A terhesség alatt én is csak 8 kg-ot híztam.
A szoptatás alatt kb. 20-at! :(

Igen, ez lehet nálam is, hogy az édességet eszméletlenül kívánom!Pedig már próbáltam, hogy nem eszek, és egyszerűen totál kivagyok,ha nem ehetek valami kis édességet...
A másik hogy sokszor van olyan, hogy szoptatás előtt egy picit sem vagyok éhes, utána meg fel tudnám falni az egész hűtőt!
És ami még közre játszhat, hogy mikor kijöttem a kórházból totál le voltam gyengülve, mert bent is alig ettem, el is kaptam egy betegséget, 39 fokos lázam volt a szülés utáni 2.héten, hányingerem lett, ha kajára néztem, és elkezdett fogyni a tejem...mikor jobban lettem, megjött az étvágyam, akkor inkább ettem mikor éhes voltam, nem akartam megint rosszul lenni.
Ami még szerintem rossz, hogy össze-vissza eszek, amikor van időm...van hogy csak bekapkodok valamit, van hogy le tudok ülni, de ez ritkább, akkor is sietek, mert valamit csinálni kell.Leginkább hétvégén tudok nyugodtan enni, mikor szüleimnél vagyunk, és elvannak a babámmal:)
Remélem le fog róla ugrani ez a plusz, de most az a legfontosabb, hogy legyen tejem, és ha nem eszem, iszom rendesen, akkor kevesebb van....
köszi, amiket írtatok:)

Szia!
Mintha én írtam volna.Dettó ugyan ez van velem.Kislányom 3 hónapos.Terhesség alatt szinte alig híztam,még csodáltak is az ismerőseim,mert hízásra hajlamos vagyok nagyon.Szülés után olyan gyenge voltam,mint egy kismacska és furcsa volt menni a hirtelen súlyvesztés miatt.6 kiló maradt rajtam,gondoltam pikk-pakk lemegy.Aha,2 hónap alatt +10 kiló sutty fel. Kívánós vagyok,ami a terhesség alatt egyáltalán nem volt és ha nem ehetek minden nap valami édességet végem van.Össze vissza eszem szintén,amikor eszembe jut.Most már tudok figyelni az étkezésekre és meg is állt a hízás,de az édesség az nem maradhat ki.Van hogy csak azt eszem egész nap.Reggeli kakaós csiga 2db legalább,ebéd bukta és valami csokis péksüti,vacsora joghurt és rengeteg tejet iszom.Víz helyett is.Totál kész vagyok és nem tudok uralkodni magamon.Azt tanácsolta a gyerek orvos,hogy ne harcoljak most magam ellen,mert első a gyerek és,hogy legyen tej.Mindennek meg van a maga oka és higgyem el,hogy le fog menni úgy,hogy észre sem fogom venni.Szóval ez van.Ilyen fajták vagyunk.Ja,és amikor megvontam magamtól az édességet(2 napig) a tejem nagyon kevés lett.Szóval most beletörődtem,hogy egy nagy tehén vagyok,amitől mindig is rettegtem,de a gyerek kárpótol mindenért.A párom meg imád így is. Lefogom adni tuti,de majd szopi után.
Sok sikert neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!