Szülés után két hónappal belövellhet még a tej?
Köszi a válaszokat és a biztatást! Úgy érzem, már lenyugodtam ahhoz, hogy újra megpróbáljam.
Szóval most szedem a More Milk-et, iszom a Laktoherbet, és fejek - amikor elkezdtek jönni az első cseppek, majd' elsírtam magam az örömtől!!! :)) Azon leszek, hogy szaporítsam, és hiszem hogy sikerülni fog! Istennek legyen hála!
Ha valaki majd még nézi ezt az írást, legyen neki is biztatás, hogy úgymond reménytelen esetben is visszajöhet a tej! :)
Sok sikert neked! És próbálkozz tovább! :)
Én pont igy voltam de sajna nem sikerült, kár hogy nem előttem irt ki valaki ilyet. :(
Ird majd meg hogy mennyire tudtad felturbózni a tejmennyiséget. Kiváncsi vagyok. :-)
Szia kérdező!
Na mi újság? Sikerült? Mennyi lett a tejcike? :)
Utolsó.
Hát... mennyiségre mérhetetlen. Sajnos rohangálós napok jöttek, és elmúlt a csoda. De tudom, hogy van valami a ciciben, érzem az állagán, és azért szépen ráharapnak az ikreim, el is cuppognak rajta sokáig. Szóval kb. annyi lehet a mennyisége, ami picit megnyugtatja őket. Úgymond konfortszopi van tehát, s marad a tápszer. Na ez van.
De köszi a kérdést, minden jót neked is! :)
Szóval ikrek? Gratula hozzájuk! :-)
Nálam is ennyire sikerült csak, két hónapig ment a komfortszopi, aztán totál eltűnt a tej. De azért jó volt hogy ennyi is volt. Neked is minden jót! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!