Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szülés után két hónappal...

Szülés után két hónappal belövellhet még a tej?

Figyelt kérdés
Nagyon kevés tejem volt, aztán elapadt... visszajöhet még? Érdemes lenne próbálkozni a szokásos módszerekkel? Vagy törődjek bele?
2011. febr. 20. 20:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Azzal nem artasz, ha probalkozol, mert ha jol ertem, nem az van, hogy a tejed 2 honapja apadt el, hanem volt, csak keves. Lehet probalkozni. Mindenki szervezete mashogy reagal. Lehet, hogy sikerul, lehet, hogy nem. En a helyedben megprobalnam.
2011. febr. 20. 21:07
 2/9 A kérdező kommentje:
bocsi, nem voltam egyértelmű. Szóval valóban közel két hónapja apadt el, szülés után csak pár napig volt meg, és max. napi 10 ml.
2011. febr. 20. 21:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehet ettol probalni bar attol fugg, hogy eddig mivel probalkoztal. Ha mar mindent megtettel, nem lehet eroltetni es ne emeszd rajta magadat. Nekem anyukam volt igy, nem volt teje, akarmit csinalt. Ez olyan szemely fuggo dolog es ne erezd magad rosszul, mert nem tehetsz rola.
2011. febr. 20. 21:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű hogy sok fejéssel beindíthatnád, persze nehéz elkezdeni, mérlegelni kell neked és a gyereknek mi a jobb út. Én sokat fejtem hogy több legyen és könnyebb volt mint gondoltam. Lehet hogy ilyenkor is igy van.
2011. febr. 20. 22:02
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat és a biztatást! Úgy érzem, már lenyugodtam ahhoz, hogy újra megpróbáljam.

Szóval most szedem a More Milk-et, iszom a Laktoherbet, és fejek - amikor elkezdtek jönni az első cseppek, majd' elsírtam magam az örömtől!!! :)) Azon leszek, hogy szaporítsam, és hiszem hogy sikerülni fog! Istennek legyen hála!

Ha valaki majd még nézi ezt az írást, legyen neki is biztatás, hogy úgymond reménytelen esetben is visszajöhet a tej! :)

2011. febr. 21. 12:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Sok sikert neked! És próbálkozz tovább! :)

Én pont igy voltam de sajna nem sikerült, kár hogy nem előttem irt ki valaki ilyet. :(

Ird majd meg hogy mennyire tudtad felturbózni a tejmennyiséget. Kiváncsi vagyok. :-)

2011. febr. 21. 14:12
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia kérdező!

Na mi újság? Sikerült? Mennyi lett a tejcike? :)

Utolsó.

2011. márc. 7. 12:44
 8/9 A kérdező kommentje:

Hát... mennyiségre mérhetetlen. Sajnos rohangálós napok jöttek, és elmúlt a csoda. De tudom, hogy van valami a ciciben, érzem az állagán, és azért szépen ráharapnak az ikreim, el is cuppognak rajta sokáig. Szóval kb. annyi lehet a mennyisége, ami picit megnyugtatja őket. Úgymond konfortszopi van tehát, s marad a tápszer. Na ez van.

De köszi a kérdést, minden jót neked is! :)

2011. márc. 7. 23:35
 9/9 anonim ***** válasza:

Szóval ikrek? Gratula hozzájuk! :-)

Nálam is ennyire sikerült csak, két hónapig ment a komfortszopi, aztán totál eltűnt a tej. De azért jó volt hogy ennyi is volt. Neked is minden jót! :-)

2011. márc. 8. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!