Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miből vettétek észre, hogy...

Miből vettétek észre, hogy apad a tej?

Figyelt kérdés
Ha még ráadásul cicifüggő is a baba, hogyan reagált? Hogy sikerül átszoktatni cumisüvegre?
2011. febr. 18. 12:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én onnan, hogy két cici kievése után is üvöltött, nyugtalan volt. Most eszünk tápszert kiegészítésnek. négy hós.

Üvölt, tiltakozik, ha a mellem után akarok neki tápszert adni. Ezért megfordítottuk. Először tápszer, utána cici.

Csak naponta 2-3X kap pótlást.

Nekünk főzit is javasolt a doki, de az még rosszabb. Most akarok arról kérdést kiírni!

2011. febr. 18. 12:38
 2/11 anonim ***** válasza:

Nálam pont most van apadóban, pont az előbb írtam ki hasonló kérdést.

A tejleadó reflexemnek kell jó pár perc,mire beindul, és csak nagyon rövid ideig tart. Akkor hallom, ahogyan nyel a lányom, és utána már nem hallani. Többször éhes napközben és éjszaka is.

Mennyi idős a babád?

Én arra gondoltam, hogy nem cumisüvegből adnám neki a pótlást, hanem csőrös pohárból.

2011. febr. 18. 12:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Én onnan, hogy egyre gyakrabban éhezett meg a kisfiam, és két mellből kellett szoptatnom, majd estére nem volt tej :(
2011. febr. 18. 13:19
 4/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, most látom a többi kérdést. Amikor először pótoltam tápszerrel, meg van a kép a mai napig: a babám boldog volt. Végre jóllakott szegény :( 2-3 hétig pótoltam, aztán végleg elapadt a tejem sajnos. A cumisüveggel semmi gondja nem volt.
2011. febr. 18. 13:20
 5/11 A kérdező kommentje:

Elég bizonytalan vagyok, hogy mi a helyzet nálunk. Amikor ébren van játszik, jókedvű, nem nyűgösebb a szokásosnál. Viszont az alvás az szörnyű. Éjszaka sokszor kelünk, nagyrészt eszik is. Napközben is kb 1-2 óránként cicizik már, fogalmam sincs, hogy azért mert éhes, vagy elalvás, megnyugvás stb... miatt. Ha elalszik max 1 óra amit egyhuzamban alszik, felébred és cicit kér. A leadó reflexem megvan még, de mintha azt venném észre, hogy az egyik mellemből kevesebb ideig nyel.

A hozzátáplálást most kezdjük csak, 6 hós lesz 2 hét múlva. Elég tanácstalan vagyok, hogy hogyan tovább most :S

2011. febr. 18. 13:36
 6/11 A kérdező kommentje:
és köszi az eddigi válaszokat :)
2011. febr. 18. 13:37
 7/11 anonim ***** válasza:

Én sokszor gonodltam, hogy apad, kevesebb van, de ez csak felesleges stresszelés volt.

Estére mindig kevesebb volt/van, ez teljesen helyénvaló.

(majdnem 2 éve szoptatok

2011. febr. 18. 18:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Ha a súlya megfelelő en gyarapszik nincs gond. Nálunk nem gyarapodott a kisasszony két hétig, csak 10dekát!
2011. febr. 18. 21:22
 9/11 anonim ***** válasza:
Második vagyok: Ha jól tudom 6 hónaposan is van fejlődési ugrás. Szerintem van tejed, és nagyon ügyesen csinálod!Írod is, hogy jókedvű. Ahogyan írod a hozzátáplálást úgyis megkezditek,minden rendben lesz,majd meglátod!Egy a lényeg:ne aggódj!:-)
2011. febr. 19. 06:22
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztatást. A legutóbbi hónapban 300gt hízott, most 7,5kg. Nem mondta az orvos, hogy kevés lenne.

Azt még elfelejtettem írni, hogy egy ideje, kb hetente becsomósodik az a mellem amiben kevesebb a tej, valószínűleg ez okozza. Már teljesen kivagyok :(

2011. febr. 19. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!