Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Próbáltátok már az Ökonet-es...

Próbáltátok már az Ökonet-es Lucerna tablettát?

Figyelt kérdés
Azt mondják serkenti a tejtermelést.
2009. febr. 10. 10:21
 1/4 anonim ***** válasza:
sajnos nekem nem jött be.és nem is olyan olcsó.
2009. febr. 10. 15:03
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem sem jött be. de hallottam, akinek bejött.
2009. febr. 10. 16:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én várandósságom óta szedem (meg még pár vitamint), de ezt a tulajdonságát még nem hallottam, de egy biztos, van elegendő tejem a picinek!

2009. febr. 10. 21:11
 4/4 anonim válasza:

Én most is szedem...

Attól függ, ki mire szedi, pl. a vas- és rosttartalma magas, és mivel én vérszegény voltam, és gyakori nálam a fáradékonyság, sápadtság, "életerő-hiány", a szedésével sikerült javítani az állapotomon, mert nem éreztem fáradékonyságot. Mikor abbahagytam, ismét az az állapot jött elő, mint a szedése előtt. Tehát én meg vagyok elégedve vele. És dob rajta, hogy 100%-os, tehát teljesen felszívódik!

2012. jún. 19. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!