Mit tegyek hogy elapadjon a tejem? Ha nem szoptatom mennyi idő míg elapad magától?
Mindegy mennyit szopik, szoptasd meg, azután kínáld meg tápszerrel. Persze csak ha akarod, mert ez így dupla munka és idő. Valószínűleg ezzel a módszerrel is lassacskán elapad majd a tejed.
Az enyém 4,5 hónapos koráig minden alkalommal 1 órát szopizott, pedig sokszor szaporítottam különféle módszerekkel (tápszert nem adtam), azután megtört a jég, és jöttek az 5-10 perces szopik. A babán is múlik szerintem, hogy milyen ügyesen szopizik.
Unokatesóm is így járt mint te, ő mindkét babáját 6 hétig bírta szoptatni, aztán egyszer csak elapadt a tejcsi :(. Délutánra az övéi csak sírtak.
Semmi baj, nem szabad elkeseredni, így is minden a legnagyobb rendben lesz.
Annyit még árulj el, hogy egyszerre beszélsz szoptatásról és fejésről. Ez azt jelenti, hogy lefejt tejet adsz, vagy hogy szopik előtt/után fejsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!