Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért sír szoptatás közben?

Miért sír szoptatás közben?

Figyelt kérdés
A segítségeteket kérném, mert tanácstalan vagyok.Kislányom 4 és fél hónapos, és eddig csak esténként, most már napközben is sír szoptatás közben.Bimbóvédővel szopik, és már régóta nem hasfájós.Bekapja, kiköpi, üvölt.Bekapja, beleszív, nem jön azonnal, kiköpi, üvölt.Nagyon ki vagyok borulva,sokszor folyik rólam a víz, és gyomoridegem van.A védőnő szerint nehéz neki kiszívni.De sokszor el sem kezdi, és csodálkozik, hogy nem dől a szájába.Dühös lesz, és sír.Csak úgy tudom megetetni néha, hogy bekapcsolom a hajszárítót, mert annak a hangjára megnyugszik.Volt valakinek ilyen?
2011. febr. 7. 13:51
1 2
 11/11 xStefix ***** válasza:

Nem leszel megkövezve - ha tudatosan csinálod az üvegezést, nem érzékeny rá a babád és, ami a legfontosabb, úgy próbálod csinálni, hogy ne vágd el akaratodon kívül is a szoptatás útját. Vagy még jobb, ha úgy, hogy esetleg idővel még el is tudjátok hagyni egyiket-másikat és visszatérjetek a szopihoz.

Ha így van, akkor még én sem szoktam "pattogni". ;)

2011. febr. 14. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!