Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért sír szoptatás közben?

Miért sír szoptatás közben?

Figyelt kérdés
A segítségeteket kérném, mert tanácstalan vagyok.Kislányom 4 és fél hónapos, és eddig csak esténként, most már napközben is sír szoptatás közben.Bimbóvédővel szopik, és már régóta nem hasfájós.Bekapja, kiköpi, üvölt.Bekapja, beleszív, nem jön azonnal, kiköpi, üvölt.Nagyon ki vagyok borulva,sokszor folyik rólam a víz, és gyomoridegem van.A védőnő szerint nehéz neki kiszívni.De sokszor el sem kezdi, és csodálkozik, hogy nem dől a szájába.Dühös lesz, és sír.Csak úgy tudom megetetni néha, hogy bekapcsolom a hajszárítót, mert annak a hangjára megnyugszik.Volt valakinek ilyen?
2011. febr. 7. 13:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nő a foga és fájni kezdett az ínye?

Lehet az is, hogy már nagyon éhes, amikor mellre teszed, és mivel nem indul olyan gyorsan, mint szeretné, mérges lesz?

Próbáld meg sűrűbben mellre tenni, illetve olyankor, amikor álmos, vagy félálomban van.

2011. febr. 7. 13:55
 2/11 anonim ***** válasza:
szia, vsz lassú a tejleadó reflexed. próbáld meg, hogy mielőtt cicire rakod, mellszívóval vagy kézzel kicsit megdolgozod a cicidet, hogy beinduljon, és amikor már elindult a tej, akkor rakd rá.
2011. febr. 7. 13:56
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi, kipróbálom a mellszívót mindenképpen! Jó ötlet!
2011. febr. 7. 14:17
 4/11 xStefix ***** válasza:
Nekem a cumizavar ugrott be elsőre... Pláne, ha el se kezdi szívni.
2011. febr. 7. 15:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Nálunk akkor volt ilyen, amikor fájt a torka.
2011. febr. 7. 22:05
 6/11 Kései Sirató ***** válasza:
Az én kisbabám (6 hetes) akkor sír szopi közben, ha büfiztetni kell - ilyenkor gyorsan büfiztetem és folytatjuk tovább - , de akkor is sír, ha túl sok tej ömlik a szájába és majdnem megfullad tőle, illetve előfordult, hogy bedugult az orra és nem kapott normálisan levegőt , ilyenkor orrszívót használtunk és Nasivin orrcseppet.
2011. febr. 7. 22:58
 7/11 A kérdező kommentje:
Ilyen sok minden lehet? Akkor kísérletezünk, hogy mi lehet az oka.Mindenkinek köszi a választ!
2011. febr. 8. 07:14
 8/11 anonim ***** válasza:

Mi is bimbővédővel kezdtük és egyik napról a másikra nem akarta elfogadni. Hát levettem, akkor is üvöltött, aztán egyszer, vagy a huszadik próbálkozásra, az egyik cicmet sikerült bekapnia. Nagy volt az öröm mindkettőnk részéről. A másik cicimből azért még mindig bimbővédővel kellett szoptatnom két hétig, utána már azt is sikerült bekapni.

Kitartást! :)

2011. febr. 11. 09:58
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi!Hát jó lenne ha leszokna róla, rengeteget kínlódunk.Vágtam már rajta lyukat, minden nap nagyobbat, hátha.Ha sikerül is neki szívnia a mellemet, az csak egy-két perc, utána elveszti a fonalat, és sír.Sajnos elég lapos a bimbóm, nem tud vele mit kezdeni.De próbálkozunk majd még!
2011. febr. 11. 12:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát lyukvágással mi is próbálkoztunk, de két-három nap alatt szétszedte a baba a bimbóvédőt. Nekünk még az segített, hogy üvegből kapott a szopi előtt kis pótlást, (mert épp ugrásban volt a növekedés miatt és többet kívánt volna) és már nem volt annyira mérges, hogy nem jön elég gyorsan. (Tudom, hogy most sokan megköveznek ezért a módszerért, de így sikerült már több, mint 6 hónapja szopiznunk.)
2011. febr. 13. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!