Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatos anyukak, segitenetek?

Szoptatos anyukak, segitenetek?

Figyelt kérdés
3 hetes a babam , es nem eleg a tejem neki. Mar egy ideje azt csinalom hogy lefejek amennyit tudok, es melle kap tapszert. Sajnos csak napi kb 150 ml jon le. Be fog indulni a tejem, vagy adjam fel? Nagyon szeretnem anyatejjel taplalni, de nem tudom hogy van e ertelme tovabb kinlodni.
2011. febr. 6. 22:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%

5 hónapos a babám és mi így együtt csináljuk. Én nem fejek, amennyit van kedve kiszopik, ha már többet nem kér, akkor nem. (Utáltam a fejést, mindig begyulladt és macerás is volt.

Így 40-90 között szopizik, aztán kap tápit. Szóval én nem parázom ezen, azóta a baba is nyugadtabb. Ha nincs kedve szopni, akkor nem szopik, majd szopik köv. alkalommal vagy utána. Nekünk nem apad egy kicsit se ezzel, általában akkor annyit szopizik (110-et), hogy utána már nem is kér tápot, csak pár kortyot.

Szerintem tedd még mellre, de ne erőltesd magad, ne stesszeld. Ja, és 2 mellből szoptass, egyetértek az előttem lévőkkel.

2011. febr. 7. 11:07
 12/14 xStefix ***** válasza:
Megpróbálok, ha írsz privit. :)
2011. febr. 7. 16:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos az elején nekem sem volt elég tejem. Pótlást kellett adnom a babámnak. 10 hétig küzdöttem a tejért, fejtem éjjel-nappal, szedtem a More Milk Plus kapszulát, és bíztam benne, hogy egyszer csak elég lesz a tejem a babámnak. És így is lett. 10 hetes kora óta csak anyatejes, és már elmúlt 6 hónapos, és még mindig csak szopik! Ugyhogy ne add fel!!!! De ne feledd, attól még nem vagy rossz anya, hogy pótlást kell adnod!

Kitartást, és sok tejcsit kívánok!

2011. febr. 7. 18:00
 14/14 reni baby válasza:
leírom neked őszintén nekem is nehezen indult be a tejem,még most is 2szer 3szor szopik éjjel is,nappal 3szor 4szer pedig 14én lesz 13hónapos pont annyi van ami neki elég.Pedig nem szedek semmit csak rendesen eszem és sok vizet iszom,ne csüggedj az elején én is azt hittem hogy nem lesz elég tejem.
2011. febr. 8. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!