Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatós anyukák, nem féltek?

Szoptatós anyukák, nem féltek?

Figyelt kérdés

Nekem még nem jött meg a szülés óta,úgy félek,hogy akármikor "rám törhet"!Ti hogy vagytok ezzel?Vagy vannak előjelei?

Most már kevesebbet szoptatok,mert tápszert is kap a baba.

2011. jún. 13. 07:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nem féltem!De volt előjele,ugyanúgy ,mint régen.
2011. jún. 13. 07:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálam voltak előjelei. A babám 4 hónapos volt, amikor nagyon nagyon görcsölt éjszaka a hasam. Annyira, hogy az ügyeletet is ki kellett hívni. Mondta az ügyeletes doki, hogy valószínűleg most kellene megjönnie és jelez a szervezetem. Hamarosan tényleg meg fog jönni... 1 hónap múlva megint pocifájás, kimentem a wc-re és láttam, hogy mostmár megjött. Azóta rendszeres, a babám most 7 hónapos múlt és még most is napi 6-7* szopizik!!!!!!!! Szóval nem tört rám csak úgy és a nőgyógyászom is mondta, hogy általában az első mensi szülés után nagyobb fájdalommal jár, aztán szépen beáll minden a rendes kerékvágásba.
2011. jún. 13. 07:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Én egyáltalán nem foglalkoztam vele, az elején még hordtam magamnál mindig tampont, aztán azt is elfelejtettem. Egy évvel a szülés után jött meg, épp egy rendezvényen voltam világos nadrágban, teljesen felkészületlenül. Előjele annyi volt, hogy előtte fél órával kicsit elkezdett fájni a hasam, ennyi. És nem úgy volt, mint előtte, hogy lassan kezdett szivárogni, hanem elöntött egyik pillanatról a másikra.

Elég rossz volt. Szerencsére volt ott orvosi ügyelet, kértem tampont, a derekamra egy pulcsit kötöttem, és hazarohantam átöltözni. Rosszabbul is kijöhetett volna, de azért tanulságos volt.

2011. jún. 13. 08:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja, még annyi, hogy az a mensi egyáltalán nem fájt, a következő egy kicsit már igen, azóta nem volt több. Remélem, nem is lesz, kistesóra gyúrunk. :)
2011. jún. 13. 08:25
 5/7 anonim ***** válasza:
3 hónap után megjött,persze kicsit sem számítottam rá,de abszolút felismerhető jelei voltak,mint előtte.
2011. jún. 13. 11:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Kislányom 6 hónapos volt amikor megjött először és semmi előjele nem volt.Régebben nagyon szenvedtem,görcsöltem most meg semmi, de még egy hátfájás sem. Rá 2 hétre újra megjött, legalább is azt hittem,hogy megjön,mert barnázgattam,ami tartott 5 napig és vége.Bár már csak 1szer szopik a lányom hajnalban lehet azért van ez. Szóval inkább legyen nálad mindig betét vagy tampon biztos, ami biztos.
2011. jún. 13. 12:01
 7/7 anonim ***** válasza:
11,5 hos volt a lanyom, mikor megjott, minden elojel nelkul. Szinte egyaltalan nem fajt, pedig regen elegge gorcsoltem, es mindig megereztem h meg fog jonni. Viszont sokkal erosebb volt mint a terhesseg elott. Aztan 39 napra ra a kovetkezo, ami mar fajt egy kicsit, de az erossege majdnem olyan volt mint regen. Azota ugy kb 30-33 naponta jon, nagyon picit fajogat, a mennyisege kb mint regen. Nekem csak azert volt varatlan, mert mar ugy elszoktam tole, hisz mar nagyon regen volt az utolso, es nem hianyzott :)
2011. jún. 13. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!