Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyi idő múlva apadt el a...

Mennyi idő múlva apadt el a tejed szoptatás abbahagyása után?

Figyelt kérdés
Voltak benne kisebb, kicsit fájdalmas csomók? Ha igen, azok mikorra múltak el?
2011. febr. 5. 12:56
 1/4 kisnita ***** válasza:
5 hónapig tudtam csak szoptatni, de már akkor is nagyon kevés tejem volt. Kb még egy fél évig jött egy-két csepp tej a mellemből, de csak ha megnyomtam, folyni nem folyt magától. Nekem nem volt kemény és görcsök sem voltak benne.
2011. febr. 5. 13:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Közel másfél éves koráig szopizott gyermekem, már csak 2x-3x kérte illetve éjszaka többször. A melleimet egyáltalán nem viselte meg a szoptatás befejezése, akartam venni urtica urens 30ch-t apasztáshoz, de nem volt kapható a patikában, s nem is lett rá szükség, mert semmi bajom nincs. A 3. szopi mentes napon icipicit fejtem, mert reggelre kicsit megfeszült, de nem fájt amúgy. Már 2 hete nem szopizik, most sincs semmi bajom. Egyik este vacsora előtt elcsöppent egy csepp tej, ebből látom, hogy még mindig nem apadt el teljesen.

Szerencsére egyikünket sem viseli meg se lelkileg, se fizikailag az elválás. :) Féltem, hogy a melleim hogy viselik, de nem reklamálnak. :)

2011. febr. 5. 14:32
 3/4 anonim ***** válasza:

15 hosan szokott le a fiam az estirol. Elotte 1.5 hoval a d.u-irol es azelott meg 1 hoval a reggelirol. Bevallom nehezebbnek hittem, de azota egyszer-ketszer pici tej cseppek jelentek meg, de nem fejem es nem is feszul. Ugy tudom akkor csak termelodne. Hogy ugy mondjam, nem erzem, h lenne benne vmi.

Anyamnak viszont 1 evvel a szopi befejezese utan iszonyuan fajt es csomos lett a melle, elment a dokihoz, ahol nagyon erosen megnyomta neki es egy zoldes fekete tej jott ki. Sajnos ilyen elodordul, a tej berohad, szabalyszeruen.

2011. febr. 7. 08:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Utolsótól kérdezném, hogy utána mi lett Anyukáddal? Rendbe jött?

Köszi mindenkinek a válaszokat!

2011. febr. 7. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!