Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha nem lövelt be a mellem...

Ha nem lövelt be a mellem szülés után, akkor is lehet tejcsim?

Figyelt kérdés
Nem nagyon van elég tejem, még 2 hetes sincs a babám. Nagyon keveseket szopizik 10-20g-t és pótoltam neki. Most elhagynám a pótlást inkább mellre tenném mindig de nem tudom elég lesz-e a tej mivel szülés után nem lövelt be a mellem mint az első fiamnál. Mivel ilyen kicsike félek,hogy bealszik éhen és nem szeretném ha baj lenne. Mennyi az a leghamarabbi idő- ha igény szerint szoptatnám - amikor ennie kellene? Kb 2 óránként? És mindegy ilyenkor mennyit szopik?
2009. febr. 8. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem is utána lövellt be majdnem két héttel, more milk plus kapszula hatására....8 hónapig szoptattam
2009. febr. 8. 21:38
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen ! akkor van még remény ...!
2009. febr. 8. 22:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia ha nem akarod gyakrabban szoptatni mert fész, hogy hasfájós lesz azért te még lefejheted a tejed.Mert akkor előbb utóbb a tej mennyisége nőni fog.De ahoz az szügséges, hogy kitartó légy 3 óránként fejj akkor is ha nics semmi a melledben, ne hagy ki egy alkalmat se.4 nap múlva meglátod lesz tejed. Magában a gyógyszerek mitsem érnek.Ez olyan mint a fogyasztó teák ha iszod még attól nem fogsz lefogyni csak segít benne de torna nélkül nem megy.Szopi után a legjobb fejni.De az is jó megoldás ha többet teszed mellre akkor több lesz a tejed is de ez egy pár nap, és hasfájást okozhat ha az emésztetlen tejre rá etetsz.A more milk valóban jó csak egy kicsit drága.Kitartás a hatodik hétre szokott rendeződni a tej mennyiség úgyhogy van remény de ez rajtad is áll.Mennyire vagy kitartó. Sajna nem mindenkinek adatik meg a könnyű szoptatás.
2009. febr. 9. 07:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocs, a helyesírási hibákért.
2009. febr. 9. 07:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem sem lövellt be a tejem, 1 hónapig éjjel nappal óránként szoptattam, de megérte, mert lett elég. A fiam 10 hónapos és változatlanul imád szopizni.
2009. febr. 9. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!