Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Késhet a menzes szoptatás alatt?

Késhet a menzes szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
22 hós lesz a kisfiam, még szopizik. Mostanában kicsit többet, mert betegeskedik és nyűgös.18 hós volt, amikor először megjött a menzesem. Azáliát szedtem 6 hetes kora óta, de kb 2 hónapja abbahyagytam, mert miútán megjött a menzim félidőben is véreztem. Azóta megjött 1x rendes időben, most viszont már 11 napja késik, de minden tesztem negatív, orvos is látott 1 hete, terhes (elvileg) nem vagyok. Ennyire bezavar másnál is a szoptatás?
2011. febr. 2. 09:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem teljesen összevissza volt szoptatás alatt, sőt be sem állt mire újra terhes lettem (terveztük). Normális elvileg, doki legalábbis azt mondta, és tényleg nem volt gondom, csak útáltam hogy soha nem tudtam mikor jön meg. :-(

Most még nem jött meg szülés óta, remélem most nem olyan lesz majd.

27 hós kiscsaj és 5 hós ikerfiúk anyukája (ők még szopiznak ezerrel)

2011. febr. 2. 10:06
 2/2 anonim ***** válasza:

szia!

sajnos igen nekem is 18-hós volt a fiam mikor először megjött azóta végül is meg szokott jönni csak kevesebb és nincs peteérésem sem még..ő is most 22-hós és szopizik

2011. febr. 2. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!