Hogyan kell számolni a három óránkénti etetésnél az időt? Kezdetétől vagy a végétől, vagy másként?
Figyelt kérdés
Én eddig a végétől számoltam a három órát, amikor újra cicire tettem. Mert szerintem így működik a teória, miszerint kell 2,5 ill.3 óra a gyomrocskájuk kiürüléséhez. Ha a kezdetétől számolnám, akkor az már nem 3 óra lenne.2009. febr. 7. 19:42
1/3 anonim válasza:
Ne számolgasd, figyeld a babát, ha éhes, etesd meg.
2/3 anonim válasza:
Az elejétől kell számolni, a kórházban is úgy van szoptatási idő, hogy 6,9, 12, stb. Tehát mindig az elejétől számold!
3/3 anonim válasza:
Szió!
Ahogyan az előttem szóló is írta, mindig a szoptatás kezdetétől a következő szoptatás kezdetéig kell számolni a három órát. DE!!! Az igény szerinti szoptatással segítesz a babádnak abban, hogy kialakítsa saját életritmusát, napirendjét, étkezési szokásait és nem erőltetsz rá olyasvalamit, ami természetellenes. Te sem időre eszel, hanem mikor megéhezel akkor eszel valamit.
Zita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!