Miért van az, hogy akik szoptatnak minden héten támadják a tápszeres babák anyukáit?
Jaj istenem, ez ugyanúgy felesleges mint a császáros szülés és a síma szülés hercehurcája. Az én nagyobbik fiam tápszeres volt 3 hetes kora után tápszert kapott. Kiegyensúlyozott, nyugodt baba volt, korán hozzátápláltam, mindent megevett, megivott, tökéletesen kiszámítható napirendje alakult ki, az apukája is boldogan etette, de én a kudarc miatt depressziós lettem, sokáig szenvedtem miatta. A kisebbik fiam születésekor már vasakarattal álltam neki a szoptatás kérdésének, küzdöttem és fiam anyatejes, 10 hónapos és még szinte csak szopik, lépten-nyomon, sírásra, álmosságra, éhségre, szomjúságra...stb. Ez megint egy más napirendet követel, de nagyon boldog vagyok, viszont most a férjem a depis, mert egyszerűen nem tud mit kezdeni a kicsivel mert neki mindenre anya kell, meg a cici.
De minden kialakul, a lényeg az hogy a gyermekeink szerető családban, kiegyensúlyozottan, egészségesen és boldogan nőjenek jó nagyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!