Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért van az, hogy akik...

Miért van az, hogy akik szoptatnak minden héten támadják a tápszeres babák anyukáit?

Figyelt kérdés
Miért tartozunk magyarázattal? Nagyon sajnálom, hogy nem tudom szoptatni a babámat, de ezért nem vagyok rosszabb senkinél!
2009. febr. 7. 19:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
90%

Jaj istenem, ez ugyanúgy felesleges mint a császáros szülés és a síma szülés hercehurcája. Az én nagyobbik fiam tápszeres volt 3 hetes kora után tápszert kapott. Kiegyensúlyozott, nyugodt baba volt, korán hozzátápláltam, mindent megevett, megivott, tökéletesen kiszámítható napirendje alakult ki, az apukája is boldogan etette, de én a kudarc miatt depressziós lettem, sokáig szenvedtem miatta. A kisebbik fiam születésekor már vasakarattal álltam neki a szoptatás kérdésének, küzdöttem és fiam anyatejes, 10 hónapos és még szinte csak szopik, lépten-nyomon, sírásra, álmosságra, éhségre, szomjúságra...stb. Ez megint egy más napirendet követel, de nagyon boldog vagyok, viszont most a férjem a depis, mert egyszerűen nem tud mit kezdeni a kicsivel mert neki mindenre anya kell, meg a cici.

De minden kialakul, a lényeg az hogy a gyermekeink szerető családban, kiegyensúlyozottan, egészségesen és boldogan nőjenek jó nagyra.

2009. febr. 7. 22:03
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki tud, az szoptasson, aki pedig valamilyen oknál fogva nem tud, az adjon tápszert,attól is szépen fejlődnek a babák. Ebből fölösleges ügyet csinálni. Senki se tartozik a másiknak magyarázattal. Van, akinek szinte semmit nem kell tennie azért, hogy szoptatni tudjon (nálam is ez a helyzet), van, aki keményen megküzd érte és van, aki hiába küzd, sajnos alul marad a természettel szemben.Ebbe biztosan belejátszik a genetika is, ami ellen hiába küzdünk. Amikor a nagy fiam született (16 éve), még nem támogatták ennyire a szoptatást. Úgy engedtek haza a kórházból, hogy a zárójelentés mellé adtak egy tápszer receptet is (változnak az idők). Az a lényeg, hogy egészséges gyerekeink legyenek, nem pedig az, hogy mit esznek. 4 gyerekes anyuka
2009. febr. 7. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!