Baj, hogy napközben 1,5-2 óránként szeretne szopizni a két hetes kisfiam?
Figyelt kérdés
Éjszaka van hogy 3,5-4 órát átalszik egyben, de 3-at minimum, viszont napközben van amikor 1,5 óránként enne! Ilyenkor óriási sírás van, nincs szívem kivárni a 2,5-3 órát! Próbáltam neki cumit adni, hogy "lefoglalja magát" de nem fogadja el! Viszont elég sokat bukik és visszahány, mert annyira mohó! Más is van így ezzel? Nem teszek vele rosszat, ha ilyen gyakran adok neki enni?2009. febr. 5. 23:01
11/13 anonim válasza:
Előző vagyok, azért nem semmik akik olyan tanácsot osztogatnak, hogy minek eteted a gyereket, ráér 3-4 óránként. Igen, talán egy 5-6 hósnál, de nem egy 2 hetesnél. Ne hallgass senkire, csak ami nektek jó. A baba is ha sír, csak levegőt szív magába, ami miatt még a hasa is fájhat. Tömd be a száját, ha felekel egyből, hidd el mindenki igy csinálja.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Már előre félek, mert felújítják a lakásunkat és pár hétre a szüleimhez kell költöznünk a babával és biztos kapom majd a jó tanácsokat a szoptatással kapcsolatban... :( Sajnos pont anyukám szúrt le, hogy nem kell folyton a cicin lógnia annak a gyereknek...
2009. febr. 7. 22:00
13/13 anonim válasza:
5:53vagyok.epp ahogy irtam,en nalam is mindig az anyum idegesit,hogynehadjam cicin sokaig,cagy mar kaphatna mast is es meg sorolhatnam.nemirigylem,mert sokat nemis tehetsz.en is csak visszaszoltam,de akkor is mondja a magaet;)most mar ugy csinalom ha mond valamit,hogy megemlitem neki,hogy mi milyen betegek voltunk allandoan mertb alig szoptatott,es hamar abba is hagyta.es azota figyelemmashogy veszi.hat nem tudom milyen viszonyban vagytok,de en mindig megmondtam a magamet.de neis vedd figyelembe,mert elmehet a tejed.szoptasd nyugottan amennyit ker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!