Miért nem fogadja el a tejem a 9 hetes babám?
Figyelt kérdés
Eddig egy-egy alkalommal 140ml-t evett csak anyatejes babám, pár napja azonban csak 40-80ml-t,és evés közben sír, elfordul tőlem. Lefejtem ma neki a tejem, és így adtam oda , ekkor is csak üvöltött, nem fogadta el. Ezután készítettem neki tápszert, amiből 90ml-t egyből megevett! Mi lehet ennek az oka? Nemrég elkezdtem szedni a Cerazetta nevű fog.gátlót. Lehet ennek ilyen hatása?? Köszönöm!2011. jan. 28. 17:56
11/13 anonim válasza:
igyal edeskomeny teat, nekem az mindig segit
12/13 anonim válasza:
Nekem is drasztikusan lecsökkent a tejem, mikor a babám orra úgy bedugult, hogy egyáltalán nem tudott szopizni. De mikor jobban lett gyakrabban tettem mellre és egy alkalommal többször is váltogattam a két mellet, így ismét megnőtt a mennyiség.
13/13 anonim válasza:
valóban minnél többször cici, plusz fejjél, de ne a köztes időben, hanem szopi után. tápszert ne adj neki,mert csak rontana a helyzeten. a 3. gyerekemmel nekem is nagyon lassan indult meg a tejem, de a gyakori szopzás, fejés bevált. ezebkívül én ittam napi 1 liter laktoherb teát és szedtem a Urtica Urens 5 CH homeopátiás tejserkentőt. eleinte napi 3*5 golyót ajánlott a doktornő és nagyon beindult tőle a tejem. ezt a kúrát csináltam kb. 2-3 hétig és azóta is rengeteg tejem van! kitartás helyrehozható a dolog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!