Ha a mellszívó csak szívja a mellbimbóm, de tej nem jön belőle, az azt jelenti, hogy nincs elég tejem?
Betti válasza:
Nem biztos,hogy nincs elég tejed,inkább nem indul be a tejleadó reflexed.
Én anyatejleadó vagyok,napi 2 liter tejem van.Többféle mellszívót is kipróbáltam,elektromosat is,kézit is,de sajnos igazából egyik sem jött be,nem tudtam az összes tejet lefejni vele,az utolsó 100 ml-t mindig kézzel fejtem le.Ha sok tej volt a mellemben gyorsan megindult a tejleadó reflex,ha viszont kevesebb,akkor meg sem indult és időben is nagyon sokáig tartott.Úgy döntöttem maradok a kézi fejésnél,nekem ez jobban bevált.Sikerült rájönnöm a helyes technikára,amivel egy fejés alkalmával többször is meg tudom indítani a tejleadó reflexet,így szinte az összes tejet le tudom fejni(esetleg,ha érdekel írj privit).Azóta 600 ml-vel több tejem van és sokkal gyorsabb is.Napi 1200 ml-t fejek kézzel,de már nagyon gyorsan megy,200 ml 10 perc,napi 5x fejek.
Üdv
Betti,
ez nem semmi, gratulálok hozzá!!
Esetleg nekem is elküldenéd priviben a "titkot"? Szakmailag érdekelne. Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!