Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Honnan tudom, hogy mindent...

Honnan tudom, hogy mindent kiszívott?

Figyelt kérdés

3 hónapos és két ciciből szopik. Folyton mérem evés előtt közben, után. Pl., ha úgy érzem, hogy az első cicivel végzett, megmérem és az alapján döntök, hogy áttegyem-e már a másikra, vagy sem. Mert ugye, ha nem szívja ki rendesen egy idő után elapadhat.

A mérlegelésről meg lassan le szeretnék szokni.

2011. jan. 26. 15:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha sokáig szeretnél még szoptatni, akkor azzal tudod a termelést fokozni, hogyha szoptattál megpróbálod mellszívóval megnézni, hogy maradt e benne! Sok sikert!
2011. jan. 26. 15:42
 2/4 A kérdező kommentje:

Kézzel szoktam fejni. De ha a szoptatás végén nézem meg és fejem ki a maradékot, akkor a második ciciből többet eszik mint kéne és így a köv. alkalomra kevesebb marad.

Vagy rosszul gondolkozom?

2011. jan. 26. 15:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Tedd félre a mérleget, és inkább a babádra figyelj. Ha az elsővel végzett és úgy látod, hogy kér még, kínáéld meg a másikkal. Legközelebb ezzel a másikkal kínáld meg először.

Olyan nincs, hogy legközelebbre kevesebb marad. Minél többet szopik, annál több termelődik legközelebbre. Mindig ugyanannyi, amennyi "elfogyott belőle".

2011. jan. 26. 15:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Betti válasza:

Egy idő után már tudod,hogy milyen a melled,ha üres(én legalábbis már felismerem) és ha még enne,akkor átteszed a másikra.

2011. jan. 26. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!