Szülés után meddig kell hasleszorítós bugyit hordani? 1 hete szültem, azóta azt hordok.
Figyelt kérdés
2009. febr. 4. 19:44
1/6 anonim válasza:
max. napi 2-3 órát szabad hordani. én kb. 4 hétig hordtam,utána mindig elfelejtettem,így elmaradt. Szerintem addig kell hordani,amíg érzed,hogy jól esik viselni és megy össze a hasad.
2/6 A kérdező kommentje:
Húúúú! Rajtam egész nap az van/volt! Nem lesz ebből baj??? :(((
2009. febr. 4. 21:17
3/6 anonim válasza:
Szia!
Én az első hónapban egész nap azt hordtam, mert az volt kényelmes. Főleg a császár miatti seb miatt:(
4/6 anonim válasza:
szerintem biztos nem lesz baj,csak azért mondják,hogy ne egész nap legyen rajtad,hogy a saját izmok is dolgozzanak. :) nem akartalak megijeszteni,csak szerintem most már ne hordd annyit. Első voltam
5/6 anonim válasza:
Nem lesz baj, hogy eddig egész nap hordtad.
Én úgy csináltam, hogy amikor pihentem, akkor felvettem. Ha mászkáltam, akkor levettem, mert akkor amúgy is mozognak az izmok.
6/6 anonim válasza:
Én 12 hetes koromig éjjel nappal hordtam, a hasam lapos lett. Hogy ennek az eredménye - vagy csak a géneknek köszönhetem nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!