Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért eszik kevesebbet?

Miért eszik kevesebbet?

Figyelt kérdés

A kisfiam 4,5 hónapos és születése óta mindig kiszívta mind a két mellemet de most pár napja az egyikkel is jól lakik.Most ő kíván kevesebbet vagy nekem több a tejem?Az esti etetés kész kínszenvedés mert szinte csak játszik a cicivel alig eszik belőle inkább csak harapdálja ami elég fájdalmas.Lehet hogy jön a foga és azért eszik kevesebbet?Rendesen gyarapszik de azért aggódok.Más is volt már így a babájával?Napközben pedig úgy viselkedik mint egy kiskutya szabályosan morog és ráharap az állunkra ha felvesszük én eleinte azt hittem hogy éhes de amikor mellre tettem egy-két korty után kiköpte.Miért van ez?

Előre is köszönöm a válaszokat

2009. febr. 3. 12:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia!Lehet,h a tejcid több, de én inkább a fogára gyanakszom!Az én Kisfiam 6 hónapos múlt,de ugyanezt csinálta 4 hónaposan.2 Hétig alig evett, el voltam keseredve. Mondjuk Ő nem is hízott 3 hétig semmit, mert akkor kezdett el hasra fordulni és vissza. Amúgy a mai napig szokása,h mint egy kis "Vadkan" bele akar harapni az államba. Még bele is remeg a Drága.Ja! És az én Manóm is elkezdte újra harapdálni a cicimet, valószínűleg jönnek az újabb fogak. Már kettő van :-)
2009. febr. 3. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!