Puhább mellben kevesebb a tej? Eddig mindig feszült a mellem 2 etetés között, most meg ugyanolyan puha marad, mintha üres lenne.
Nem feltétlenül. Val.szeg "bejáródtak" már a tejcsatornák.
Ha szopi után nem éhes a babád, akkor minden oké.
Én is mindig azon stresszeltem, hogy elég lesz-e a tejem ... de mindig elég volt :-)
Teljesen normális dolog.Beállt köztetek a kereslet-kínálat :) .Ne aggódj-elég a tejed-ha nem lenne,akkor szólna a babád!Hidd el :)
A kaki : az anyatej minden részét feldolgozzák a babák-megemésztik... ezért nincs olyan sűrűn kaki.Majd késöbb lesz :)
Boldog babázást kívánunk
nem baj, ha hallod hogy nyel, és nem éhes.
eleinte nem is csak a tejtől kemény, hanem a mirigyek vannak megduzzadva. (nem biztos, hogy pontosan írtam, szopi tanácsadó mondta.)
MINTHA SAJÁT MAGAMAT LÁTNÁM. ÉN IS PONT MA MONDTAM A PÁROMNAK, HOGY ATTÓL TARTOK TÁPSZEREZÉS LESZ, MERT PUHA A CICIM. MI IS 7 HETESEK VAGYUNK, ÉS UGYANEZ FOGLALKOZTATOTT ENGEM IS. FEL AKARTAM TENNI KÉRDÉSNEK, DE TE HAMARABB MEGTETTED.
TE MENNYI FOLYADÉKOT ISZOL ÁTLAGBAN EGY NAP?
ÜDV: LOLL
2-3 litert, de tegnap igyekeztem többet enni és fejni is folyamatosan és ma reggelre jó nagy lett a cicim. :)))
Én nem szeretnék tápszerezni.
MIKOR FEJSZ? SZOPTATÁSOK UTÁN? HÁNYSZOR FEJSZ EGY NAP?
HOGY SZOPTATSZ? ÉN EGYIK EVÉSNÉL AZ EGYIK, MÁSIK EVÉSNÉL A MÁSIK MELLBŐL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!