A bal mellemet nem akarja elfogadni. Szerintetek miért?
az első vagyok.
Nem hiszem, hogy nyaka/füle fájna.
Pár hónapos korában ordított, ha a jobb cicit adtam neki oda, most 22 hónapos, azóta sem kéri, csak most már mondja, is hogy "nem". Néha kortyol belőle.
A mellbimbó formája? A tejleadás "gyorsasága"?
Most sem kell neki...
Szia!
Nálunk pl azért utálja/utálta a balt mert abból gyorsabban jön!És a lányom szeret hosszan szopizni!Ebből viszont gyorsan kiürül!Fél éves koráig kibekkeltük valahogy, de amint már tudott "dönteni"vagyis ki tudta magát fejezni már nem kérte!Nálunk csak éjjel fogadja el, mert akkor az anya is nyugodtabb és a tejleadóreflex is gyengébb, vagyis "alszik"! :)
Szóval nálatok ha éjjel volt a hiszti, akkor inkább abból lassabban jön, mert akkor éjjel még lassabb!De ezt csak én logikáztam!
Mi úgy álltunk át 8 hós korától, hogy éjjel undi (bal) cicit használjuk (mi így hívjuk) , és nappal meg a kedvenc jobb cicit!
Én úgy bekkeltem ki a ciciutálatát, hogy zgyanabban a pózben tettem a balra is mintha a jobbra tenném, csak arrébb csúsztattam!
13,5 hós szopizó kislány anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!