Ha 20-20 percig hagyom csak a cicin, de csak mondjuk 40-et, vagy 60-at eszik a 6 hetes babám, akkor se tegyem vissza? Mert eddig addig szopiztattam, amíg ő akart, de így volt, hogy másfél óra volt egy szopi.
Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 21:13
1/6 anonim válasza:
Majd később, ha idősebb, erősebb lesz, akkor a szopik ideje is lerövidül, akár pár percre alkalmanként.
Ha tápszerezni akarod, akkor nyugodtan határold be a szopik idejét, és mivel a baba nem jut elegendő tejhez, kénytelen leszel pótolni, ami a tejed elapadásához vezet, majd, de ha szeretnéd még sokáig szoptatni, akkor ne vedd le a ciciről 20 perc után.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, én is úgy gondolom, hogy majd neki kell erősödnie. Most már így is csökkent a szopik ideje, de még nem tartunk 20 percnél. Akkor remélem gyorsan erősödik a pici szája, mert csak szoptatni szeretném. :)
2011. jan. 17. 09:05
3/6 nokkki válasza:
A lényeg, hogy ne hagyd elaludni! Nálunk is a 45-50 perces szopik mára már csak 15 perc körüliek, pedig most már mindkét cicit kiszippantja(azelőtt elég volt 1).
6hónapos anyukája
4/6 A kérdező kommentje:
igyekszem
nekem még csak ritkán szívja ki teljesen. 80-90et is szokott enni és 130 simán van a melleimben.
2011. jan. 17. 10:34
5/6 anonim válasza:
a babának az a legjobb, ha addig ehet, amíg kíván. én olyankor "korlátoztam",a mikor gondom volt (sebesedett a mellem). hamar fog rövidülni, ne aggódj! akkor meg majd azon drukkol az ember, hogy csak egyen minél többet, hosszabb ideig!
6/6 xStefix válasza:
El is alhat rajta, ha úgy alakul... a cumizgatás is jó szaporító ám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!