Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Sűrű fejés ellenére lehet,...

Sűrű fejés ellenére lehet, hogy elapad a tejem?

Figyelt kérdés
Sajnos babám nem tud szopizni, így fejem neki folyamatosan a tejem. 3-4 óránként naponta fejem, eddig követte a mennyiséget, de ma valahogy kevesebbet tudok lefejni. előfordulhat a gyakori ingerlés hatására is, hogy elapad? Mit tegyek, hogy ne így legyen?
2011. jan. 14. 18:08
 1/3 anonim ***** válasza:
ne idegeskedj...az se tesz jót...igyál sok folyadékot,nekem pl. a tejbegríz jó hatással volt...
2011. jan. 14. 18:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem elapadt!Első perctől pótolnom kellett,6hónapos koráig szoptattam,kb az utolsó két hónaptól már csak fejtem,mert nem akart szopni! Mindent kipróbáltam,hogy több tejen legyen,a végén 2,5-3óránként fejtem,de egyre csökkent a mennyisége kb jó ha 20ml-t sikerült kifejnem a két ciciből,20-30perc szenvedés után!
2011. jan. 14. 18:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem nem apadt el. 9,5 hónapos, és még mindig napi 1 liter tejem van. 2 volt naponta, amíg meg nem jött a vérzésem, akkor csökkent le folyamatosan ennyire, de azóta nem apad tovább.

Napi ingadozások előfordulhatnak, emiatt ne stresszelj. Igyál görögszénamag-teát, nálam csodákat művelt, és igyál fejés közben sok folyadékot!

2011. jan. 14. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!