Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 8 hónapja szoptatok, az...

8 hónapja szoptatok, az utóbbi 2 hónapban már megjött. Előtte, kb.2 héttel, a peteérés környékén, nagyon fáj a hasam, más is van ezzel így?

Figyelt kérdés
Nagyon bő folyásom is van, kb. 1 hétig, tojásfehérjés. Többször 1 nap cserélek tisztasági betétet. Szülés előtt is éreztem az ovulációt, de olyankor csak az egyik petefészkem szúrkált, most az egész hasam fáj.
2011. jan. 13. 10:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A szülés utáni első mensi sokaknál tök más, mint a szülés előtt volt. Nekem mondjuk nem fáj, de sokszor érzek én is szurkálásokat peteérés környékén, mensikor pedig sokkal jobban vérzem és sokkal tovább, mint azelőtt.

Kérdeztem dokit is, azt mondta, hogy normális dolog, ha megváltozik ilyenkor a dolog, és az is lehet, hogy így marad, de az is lehet, hogy pár hónap múlva minden visszaáll az eredeti állapotba.

2011. jan. 13. 17:59
 2/2 xStefix ***** válasza:

Nálam fordítva van: én régen pöccre tudtam, mi mikor van, most viszont a félidőt se érzem, meg azt se, hogy várhatóan pár nap múlva megjön..

Mindez normális, a hormonális változások miatt van.

2011. jan. 13. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!