Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy lesz ebből kistestvér?

Hogy lesz ebből kistestvér?

Figyelt kérdés

A babám pár nap múlva 9 hónapos, nappal 3, éjjel 1-2 alkalommal szopizik. Gondolom, ennek tudható be, hogy még mindig nem jött meg. Viszont lassan kezdenénk próbálkozni a kistesóval, mivel mindenképp 2 éven belül szeretnénk.

Mekkora az esélyünk? Ha nem jön össze, ritkítsam a szopikat? Van valakinek tapasztalata?

Előre is köszi!

2011. jan. 12. 23:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire segit, de a babom 4 honapos es szopi mellett nekem tegnap jott meg (pedig remeltem meg kihuzom par honapig), ugyhogy a szopi surusegevel nem fugg ossze. Probalkozzatok, hatha hosszejon.
2011. jan. 13. 00:10
 2/3 anonim ***** válasza:
en 21 honapig szoptattam es az utolos evben rendszeres es pontos verzesem volt es csak nem sikerult, ezt megelegeltem es abbahagytuk a szopizast. amint abbahagytuk ra 3 hetre pozitivat tesztelte. tejem meg volt de ugy latszik sokat szamit az hogy nem termelodott ujra es ujra a szivas miatt. Probalkozni lehet igy is de ha latod hogy csak nem sikerul akkor beszelj a nogyogyaszoddal es o segit. Lehet hogy merlegelned kell majd hogy szopi vagy kisteso.
2011. jan. 13. 10:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Napi hat szopi mellett megjött szülés után 4 hónapra, és heti egy szexszel összejött a kistesó 4 hónapra rá. Emberfüggő.
2011. jan. 13. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!